top of page
joey-kyber-45FJgZMXCK8-unsplash_edited.jpg
Vyhledat
  • Mobilní Česko

Pracovní snídaně asociace Mobilní Česko

Máme za sebou pracovní snídani "Budoucnost dopravy - jak se budeme pohybovat ve městech", kterou pořádal Institut pro politiku a společnost dne 16.11.2021.


Máme velkou radost, že se snídaně kromě zástupců našich společností zúčastnili i zástupci Ministerstvo dopravy ČR a Magistrát hl. m. Praha. Celou akci výborně moderoval Martin Kolovratník.


Na snídani jsme probírali vizi, jak by doprava v České republice mohla vypadat a jsme moc rádi, že názory, které na snídani zaznívaly, se napříč naší asociací a zástupci Ministerstva a hlavního města Prahy často shodovaly.



Potěšilo nás, jaký zájem měli hosté o report naší Asociace a že se všechny výtisky rozebraly.


Chceme se stát myšlenkovým lídrem v sektoru mobility a poskytovat poradenství a zkušenosti z oblasti městské dopravy zainteresovaným stranám jak z celostátní, regionální a místní správy, tak z podnikatelské a odborné sféry, a také veřejnosti a neziskovým organizacím. Naší misí je, aby Česká republika byla nejlepším

příkladem země, ve které mobilita funguje efektivně. Chceme, aby se města budovala pro lidi, ne pro automobily a aby se snižovala potřeba vlastnit v rodině několik osobních automobilů díky efektivnímu využívání on-demand služeb a městské hromadné dopravy.


18 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page